Uzungöldeki İşletmeler İstanbul'daki EMITT Turizm Fuarında

Uzungöldeki İşletmeler İstanbul'daki EMITT Turizm Fuarında

UZUNGÖL 10.02.2022 17:30:00 2904
Uzungöldeki İşletmeler İstanbul

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 9-12 Şubat tarihinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleniyor. Etkinlik her yıl 45.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlıyor.

 

   EMITT Turizm Fuarı 24 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform.EMITT’e her yıl ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor. 

   

   Doğu Karadeniz'in ve Trabzon'un en önemli turizm bölgesi olan Uzungöl'den bir çok işletmeci ve Seyahat acentesi yetkilileri de İstanbul'daki fuara katılım sağladı. Yurt dışından gelen ve tüm Türkiye de ki turizm işletmelerinin, seyahat acentelerinin katılımıyla tanıtım fuarına Uzungöl’den katılım gösteren işletmeler ve temsilciler ise şu şekilde;

 

   Royal Uzungöl Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Bünyamin Erdoğan, Doğa Otel Genel Müdürü Fatih Genel, İnan Kardeşler Otel İşletmecisi ve Dursunali İnan Müzesi Temsilcisi  Mehmet İnan, İnanlar Otel İşletmecisi Hamit İnan, Golden İnn Hotel İşletme sahibi İbrahim Altınsoy, Taşkın Otel Müdürü Dursun Şahinsoy, Kaya Life Otel Genel Müdürü Yalçın Kaya, Ada Restaurant İşletme Sahibi Ahmet Aygün ve Yeşil Uzungöl Turizm İşletme Sahibi İlhan Tahan'ın katılım sağladığı gözlemlendi. 

   

   Uzungöl'ün yaz ayları haricinde de kış turizmine yönelik çalışmaların yapılmasını bekleyen Uzungöllü işletmeciler İstanbul'da gerçekleşen fuar da yerli ve yabancı binlerce turizmle iştiraki olan katılımcılara Uzungöl'deki işletmelerini ve Uzungöl'ün doğal güzelliklerini tanıtma fırsatı buldu.

 


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °