Uzungöl'de Bayram Hazırlıkları Şu Şekilde

Doğu Karadeniz'in göz bebeği turizm bölgesi Uzungöl Turizm sezonu hazırlıklarını tamamlıyor.

UZUNGÖL 26.04.2022 18:56:00 953
Uzungöl

Doğu Karadeniz'in göz bebeği turizm bölgesi Uzungöl Turizm sezonu hazırlıklarını tamamlıyor. Esnafların iş yerlerini yoğun ve çetin bir kış geçiren Uzungöl'de tadilat yaparak hazırladığı gözüktü. Ramazan Bayramında bir çok işletme işletmesini açmayı planlıyor. 

   Trabzonsporun bu hafta Antalyaspor ile Trabzon'da gerçekleştireceği futbol müsabakasında bütün biletler dakikalar içinde tükendi. 1 puan aldığı taktirde matematiksel olarak şampiyon olacak olan Trabzonspor ve Trabzon bu ana şimdiden kenetlendi. Yurdun dört bir yanından ve yurt dışından maça gelecek olan Trabzonsporlu taraftarların şehir merkezindeki otelleri hemen hemen doldurduğu açıklandı. 

   Bayramda sezona güzel bir başlangıç yapacak olan Uzungöl'de Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaykara'dan Uzungöl Merkez'e kadar asfalt çizgileri yeniden turizm bölgesini ifade eden sarı renkteki boyalar ile çizildi. Gölbaşı bölgesi ve bir kaç noktada sokakların sulama araçları ile yıkandığı ve bayrama temiz bir şekilde girilmesi planlanıyor. Göl yüzeyinde biriken çöplerden, yayla ve mezire yollarının ilgili kurumlar tarafından açılmaması  vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı.


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °