Ersen Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kurulda Güven Tazeledi

BÖLGESEL 14.04.2022 00:09:00 2360
Ersen Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi

   Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu bugün Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplamda 338 üyesi bulunan cemiyetin genel kurulundaki divan başkanlığına Murat Taşkın seçildi. Başkanlığı elinde bulunduran Ersen Küçük yeniden aday olarak kurula katıldı. Küçük haricinde Osman Şişko'nunda aday olduğu olağan kurulda Ersen Küçük 176 oy, Osman Şişko ise 45 oy aldı. Böylece Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Ersen Küçük ile yeniden devam kararı alarak güven tazeledi. 

   Ersen Küçük alınan başarılı sonucun ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şekilde; Üç yıl önce devraldığım Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevimi bu güne kadar ekip arkadaşlarımla birlikte başarılı şekilde temsil etmeye çalıştım. 
Hedeflerimiz ve planlarımız doğrultusunda yeniden aday olduğum başkanlık seçiminde bana destek vererek görevi ekibimize layık gören gazeteci meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Önümüzdeki süreçte de hem gazeteci meslektaşlarım hem de şehrimiz adına daha güzel çalışmalar yapmaya kararlıyız.. 


   Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Ersen Küçük Yeniden Seçildi.
Trabzon’da Gazeteciler Cemiyeti genel kurulu Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplamda 338 üyesi bulunan Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin Genel Kurulunda, Divan Başkanı Murat Taşkın seçildi. 2 liste ile gidilen seçimde 224 oy kullanıldı. Mevcut Başkan Ersen Küçük 176 oy alarak yeniden başkan seçildi. Başkan adayı Osman Şişko ise  45 oy aldı.

   Kongrede konuşma yapan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Erişen'de “Bölgemizin en önemli basın kuruluşlarından biri olan TGC’nin kongresinin öncelikle camiamıza ve tüm Trazon’a hayırlı olmasını diliyorum. TGC Büyük bir örgüt. Bölgemizin en büyük basın örgütü. Salonda bulunan kişi sayı aldatmasın. 300’ü aşkın üyesi olduğunu biliyorum. Belki oy kullanma zamanı bu sayı daha da artacaktır.Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı’nın sizlere selamlarını iletiyorum. Sonucunda camiamıza hayırlı olması dileğiyle” cümleleri ile olağan kurula katılım sağladı. 


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °