Çaykara Deva Partisi 1.Olağan Kongresinden Muhsin Yazıcı ile Devam Kararı Aldı

Çaykara Deva Partisi İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kurulunu tek aday olarak çıkan kurucu Başkan Mehmet Muhsin YAZICI ile devam etme kararı aldı.

BÖLGESEL 16.05.2022 08:35:00 1189
Çaykara Deva Partisi 1.Olağan Kongresinden Muhsin Yazıcı ile Devam Kararı Aldı

Çaykara Deva Partisi İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kurulunu tek aday olarak çıkan kurucu Başkan Mehmet Muhsin YAZICI ile devam etme kararı aldı. 15 Mayıs Pazar günü Saat 15:00 te Çaykara Halk Eğitim Merkezi Salonunda 100 e yakın katılımcı ile ile kurul gerçekleştirildi.

   Kurula Deva Partisi Genel Başkanı Baş Danışmanı Ramiz Ongun, Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, komşu İl ve İlçelerden İlçe Başkanları, Çaykara'daki siyasi parti teşkilatlarının başkanları (Ak Parti ve Mhp İlçe başkanlarının katılım sağlamadı), Köy Muhtarları, Stk temsilcileri, yerel basın mensupları, parti üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kurulda, konuşmacılar sırasıyla konuşma yaparak partinin İlçe teşkilatındaki finansal  bilgiler paylaşıldı. Tek aday olarak çıkan kurucu Başkan Mehmet Muhsin YAZICI yeniden başkanlığa seçildi. Yazıcı, kürsüden yaptığı doğal konuşması ile katılımcıların yoğun alkışı ile tebrik edildi. Gün içerisinde ilçedeki Deva Partisinin pankartının kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından kesilmesine tepki gösteren Başkan, "Biz bu düşünceye sahip insanlarımıza da Çaykara'da demokrasi dersi vereceğiz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Mehmet Muhsin Yazıcı'nın konuşmasında; Bir işi ilk sefer başarmak çok zordur. Başaran kişi için ikinci defa çok kolaydır. Bunu hepimiz biliyoruz. Daha yeni bir partiyiz. Siyasete yeni atıldık. Hepiniz, bizleri onure ettiniz ve bizlere buraya gelmekle cesaret verdiniz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Çocuksu bir sevgi yaşıyorum şuanda. İlçede afişimiz henüz yeni asıldı. Afişimizin kesilip dereye atılması, Çaykara ilçemiz için utanç verici bir durumdur. Onu yapanlara buradan diyorumki, muhtemelen onu bir baskı ile yapmıştır yapan kişi. O kişiyi kendi partisinde kürseye çıkarıp konuşturmazlar. Son olarak, Çaykara Deva Partisi Başkanı olarak kendisi gelsin bu kürsüye ve dilediği gibi konuşsun ve derdini anlatsın. Bu tarz şeyleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Herkesin sorununa Deva olmak için buradayız. Sayın parti genel başkanımız Ali Babacan Bey'in dediği üzere ortak akıl ve istişare ile çözemeyeceğimiz hiç bir sorun olamaz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Sonlanan konuşmanın ardından salonda yoğun bir alkış ile Başkan Yazıcı desteklendi. 

   Ardından ilçede parti teşkilat binasının açılışına katılan heyet Çaykaradaki metre kare olarak en büyük siyasi parti teşkilatının açılışını gerçekleltirdi. Ardından Uzungöl'e hareket eden heyet, esnaf ziyareti ile vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından Mucca Kafe'de akşam yemeği yenilerek bir söyleşi gerçekleştirildi. Uzungöl Haber İmtiyaz Sahiplerinden Abdullah Özen Deva Partisi Genel Başkanı Baş Danışmanı Ramiz Ongun'a, Trabzon İl Başkanı ve ekibine, Çaykara İlçe Başkanı ve teşkilat üyelerine Uzungöl'ün 1962 den bu zamana kadar olan kronolojik turizm gelişimi, imar sorunu ve süreci, yıkımların hangi koşullarda gerçekleştiğini ve medya üzerinde siyasilerin ve bürokrasinin hangi yanlış algılar ile yönetildiği Uzungöl'ün sorunlarının çözümünün ortak akıl ile burada yaşayan insanların rızası alınarak ancak çözülebileceğini ifade etti. Ardından Muhammet İnan'ın söz alıp, var olan Ak Parti hükümetinin bölgemizde hukuk tanımadan bölge insanına yıkıcı tutumdan başka bir şey sunmadığını, yapıcılık olarak da hiç bir şekilde insanımıza yanaşmadığını dile getirdi. Ülke siyasiti için de; 6 lı partinin bir aday göstermesinin zamanının geldiğini ve milyonlarca insanın bu adayın kararını beklediğini Ramiz Ongun'a iletti.

   Çaykara Deva Partisi İlçe Teşkilatının 1. Olağan Kuruluna Uzungöl Haberi davet eden teşkilata teşekkürlerimizi iletiyor ve yeniden Başkanlığa seçilen Kurucu Başkan Mehmet Muhsin YAZICI'yı ve yönetimini tebrik ediyoruz.


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °