Çaykara Muhtarlarından Başkente Çıkarma

BÖLGESEL 4.12.2021 20:39:56 3691
Çaykara Muhtarlarından Başkente Çıkarma

   Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim kurulu üyelerinden 7 köy muhtarı ile Ankara'da Bakanlıklar ve Trabzon Milletvekilleri ile bir araya geldi.Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç’ın Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Şahinkaya Muhtarı Hüseyin Bayraktar,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı,Demirkapı Muhtarı Naci Keleş ile Ulucami Muhtarı İbrahim Üstün katılım sağladı. Muhtarlar Çaykara ilçesindeki köylerde olan genel sorunları dile getirerek bürokratlaradan destek istedi.

 

   Yapılan  görüşmelerde Uzungöl Mahallesi ve Şekersu Köyü muhtarlarımız da ilgili oldukları bölgeler için sorunları dile getirerek Bakanlardan destek istedi. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve temennilerinin ilerleyen zamanda bu sorunların çözümü için beklentide bulunduklarını dile getiren Muhtarlar şu şekilde bir ziyaret gerçekleştirdi;

 

-Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,

 

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez

 

-Enerji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar

 

-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Haricen Orman Bakanlığına da ziyaret de bulunan Muhtarlar burada da bir takım görüşmeler yaptı. Ziyaret esnasında dernek yönetimini AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu karşılayarak ilgili Bakanlar ile görüşmelerine yardımcı oldu. Bu refakatlik için memnun olan yönetim teşekkürlerini Bahar Ayvazoğluna iletti.


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °