Bursa Uzungöl Derneği Gençlik Kolları İftar Programında Buluştu

Güney Marmara'da Bursa ve Çevre illerden de pür dikkat takip edilen Bursa Uzungöl Derneği gençlik kolları yine bir etkinlikte buluştu.

UZUNGÖL 26.04.2022 01:32:00 2481
Bursa Uzungöl Derneği Gençlik Kolları İftar Programında Buluştu

   Güney  Marmara'da Bursa ve Çevre illerden de pür dikkat takip edilen Bursa Uzungöl Derneği gençlik kolları ile Ramazan Ayının içerisinde geçen yıl pandemiden ötürü gerçekleştiremedikleri iftar programını yaklaşık 35 kişi ile Pazartesi günü gençlik kolları ile  gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında 15 Ocak 2022 tarihindeki Sinan Sami ve Adem Ekiz Konserinin Sponsorlarından Uzungöllü 3 iş insanı da iştirak etti. İftar Küçük Sanayi bölgesindeki Trabzonlu işletme sahibi olan Çamlık Et Restaurant'da gerçekleşti.

   Her yıl gerçekleştirilmeye çalışılan gençlik iftar buluşma programı pandemide gerçekleştirilememişti. Bursa Uzungöl Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Müftü Hikmet Yazıcı iftar programına iştirak eden gençlerle hasbihal ve muhabbet ederek katılan gençlere teşekkür etti. Dernek Başkanı Hikmet Yazıcı, Sinan Sami ve Adem Ekiz Konserine sponsor olan iş insanlarına da teşekkür ederek çam sakızı çoban armağanı  plaket takdimini iş insanlarına taktim etti. 

   Son yıllarda adından çok da bahsedilen Bursa Uzungöl Derneği başkanı ve yönetimdeki ekibi ile bir çok dernek tarafından yaptıkları faaliyetler ile adeta gıpta ile söz ettiren yönetim 2. döneminide dolu dolu geçiriyor.

   Uzungöl Haber olarak Bursa Uzungöl Derneğini tabrik ve takdir ediyor, başarılarını diliyoruz. 


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °