Bursa Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı Erkan Ayçam Canlı Yayında Uzungöl'ü Değerlendirecek

Bursa Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı ve Bursa Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetmen Erkan Ayçam'ın bu akşamki (18 Nisan 2020) canlı yayın konusu, Karadeniz Bölgesindeki yaylaların yok edilişi ile ilgili sürecin ve sonrasında al?

BÖLGESEL 18.04.2020 02:05:12 4974
Bursa Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı Erkan Ayçam Canlı Yayında Uzungöl
Bursa Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı ve Bursa Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetmen Erkan Ayçam'ın her akşam Facebook Sosyal Ağ hesabından yapmış olduğu canlı yayınları ile gündeme, doğaya, turizme, sanata, bilime dair yayınlarına geçen hafta başlanmıştır. Bir sanat yönetmeni olması ve bu konulara yıllarını vererek tecrübelerini paylaşan Erkan Ayçam'ın bu akşamki (18 Nisan 2020) canlı yayın konusu, Karadeniz Bölgesindeki yaylaların yok edilişi ile ilgili sürecin ve sonrasında alınması gereken önlemler.

Canlı yayında Trabzon'un en fazla turist sayısını elinde tutan ve son zamanlarda yıkımlar ile gündeme gelen Uzungöl konusunuda gündeme getirecek olan Ayçam Uzungöl hakkında olumlu ve olumsuz değerlendirmeler yapacaktır.Yayını izlemek isteyenler için;
Canlı Yayın'ın yapılacağı Başkan Erkan Ayçam'ın Sosyal Medya Hesabına Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/atolyesanatmarkaevi
Canlı Yayın Saati : 20:30

Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °