Almanya ve Bursa Uzungöl Dernekleri Bir Araya Geldi

Almanya'daki Uzungöl Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu Akraba ziyareti münasebeti ile Bursa'da geldi. Bursa'daki Uzungöl ve

UZUNGÖL 16.03.2022 14:41:00 1304
Almanya ve Bursa Uzungöl Dernekleri Bir Araya Geldi

Almanya'daki Uzungöl Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu akraba ziyareti münasebeti ile Bursa'da geldi. Bursa'daki Uzungöl ve Çevre Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulunun daveti ile bir araya gelen Yaşar Eroğlu ile Bursa Uzungöl Derneği fikir alışverişinde bulundu. Dernekçilik ve diğer Uzungöl dernekleri ile birlikte bundan sonrası için nasıl bir yol izlenebileceği üzeribe istişarelerde bulunuldu. Uzungöl İmar Planı ile ilgili olarak Uzungöl derneklerinin daha fazla özveri ile Uzungöldeki vatandaşlarımızın taleplerinin asgari müşterekte sağlanabilmesi için de stk ların ortak bir şekilde hareket edileceği ve kararların alınacağı bilgisi ile sıcak bir ortamda görüşme sona erdi.

   Bursa Uzungöl Derneğinin yöneticilerinden bir kısmının (Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet YAZICI, Başkan Yardımcısı Oğuzhan SEZGİN,  Mali İşler Sorumlusu Mustafa ÇELİK;  Bilgi İşlem ve Medya Sorumluları Hakan SEZGİN ve Abdullah ÖZEN) görüşmede hazır bulundu.


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °