Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Çaykara ve Uzungöl'de Temaslarda Bulundu

Trabzon Ak Parti Kadın Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 6 Mayıs 2022 tarihinde Çaykara İlçesinde bir takım temaslarda bulundu.

UZUNGÖL 7.05.2022 01:06:00 1720
Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Çaykara ve Uzungöl

   Trabzon Ak Parti Kadın Milletvekili Bahar Ayvazoğlu 6 Mayıs 2022 tarihinde Çaykara İlçesinde bir takım temaslarda bulundu. Çaykara ilçesinde Çaykara Ak Parti İlçe Başkanı, teşkilat üyeleri ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe teşkilatını da ziyaret eden Ayvazoğlu temaslarının ardından Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Yazıcıoğlu ve diğer köy muhtarları ile bir araya geldi.

   Çaykara ilçesinden sonra Uzungöl'e gelen milletvekili Uzungöl Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk tarafından muhtarlık binasında Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Uzungöl'ün temel sorunları ile ilgili kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Uzungöl Merkezde esnafları ziyarete başlayan Ayvazoğlu esnaflara ve yolda denk geldiği vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek esnafların sorunlarını dinledi. Bir kaç esnafın Uzungöl için imar sorununun Uzungöl'ü her anlamda kitlediğini ve bu sorunu artık hükümetin çözmesi gerektiğini ifade eden esnafların taleplerini dikkatle dinleyen vekil yanındaki ekip ile birlikte Uzungöl Doğa Restaurant da akşam yemeğini yedi. 

   Yemeğin ardından Klazomat bölgesinde bulunan Galo Omad Kafeye çıkan vekil ve yanındakiler burada çay içerek Uzungöl Haber sitemizin imtiyaz sahibi Abdullah Özen tarafından imar sürecinde bu zamana kadar yapılmış olanlar ve son aşamadaki süreç hakkında bilgilendirildi. Bölgede önceki yıllarda yapılan 118 kaçak yapının yıkımı ve imarın artık Uzungöl'den ve Ülke gündeminden kalkması için yürütülecek olan Bakanlık-Kurumlar-Uzungöl Vatandaşları üçgeninde bir toplantı ile taleplerin sosyal devlet gereğince karşılıklı asgari müştereklerde birleşerek çözülebileceğine dair fikir alışverişinde bulunularak milletvekili Bahar Ayvazoğlu imar sorunu için "Bunun için elimden geleni yapmaya çalışacağım ve o oluşumu sağlayabilmek için girişimde bulunacağım" sözü ile Klazomat bölgesinden fotoğraf çekilerek yanındaki teşkilat üyeleri ile bölgeden ayrıldı.


Perşembe 18.8 ° / 11.6 °
Cuma 16.5 ° / 12 °
Cumartesi 21 ° / 12.3 °