Uzungöl'den İlk Milletvekili Aday Adaylığı Açıklandı

Uzungöllü Başkan Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı.

UZUNGÖL 17.03.2023 13:46:00 978
Uzungöl

   Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzungöl'ün toplumsal duyarlılıklarında önde gelen isimlerinden İdris Akyüz siyasi kariyerinde yine yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Akyüz geçtiğimiz yıllar içerisinde Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan'ın yeni açmış olduğu Yeniden Refah Partisi'nin Çaykara İlçe Teşkilatını kurmuş ve başkanlığını yapmaktaydı. Olağan Genel kurulda yeniden aday olup tek başına girdiği adaylık ile ilçe teşkilatı başkanlığına yeniden seçilmişti.

   2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin hareketli olduğu bu dönemde İdris Akyüz'de Trabzon ilinden Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday Adaylığını duyurdu. Akyüz'ğn yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

    “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekilliği seçimi için, mensubu olduğum Yeniden Refah Partisi'nden Trabzon Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Ayrıcalıkların ve ayrıcalıklıların olmadığı, hakkın, adaletin ve adil düzenin tesisi için bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da daha özverili bir şekilde mücadele edeceğiz. Ülkemize Trabzon'umuza ve herkese eşit hizmet için, adalet bilinciyle kimseyi ötekeleştirmeden, herkese eşit mesafede daha etkin bir şekilde hizmetkar olmaya Allah'ın izniyle talibim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

   Uzungöl Haber olarak Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve Uzungöl Birlik A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz'ü tebrik eder ve başarılar dileriz. 


Çarşamba 17.3 ° / 11.8 °
Perşembe 14.5 ° / 13.5 °
Cuma 13.7 ° / 11.3 °